Bart Lybaert wint High Roller bij PartyPoker MILLIONS Festival Malta, Molenaar eindigt als tweede

Bart Lybaert wint High Roller bij PartyPoker MILLIONS Festival Malta, Molenaar eindigt als tweede

Afgelopen week vond het PartyPoker MILLIONS Festival plaats in Malta, waarbij verschillende Nederlandse en Belgische pokerspelers besloten om naar het eiland af te reizen. Hoewel ze geen succes hadden in het Main Event, wisten ze wel een groot deel van het prijzengeld binnen te slepen in de € 5.300 High Roller. Bart Lybaert werd de winnaar van het toernooi en ging naar huis met een bedrag van € 72.864, terwijl Michel Molenaar als runner-up eindigde.

Ook in de online pokertoernooien hebben Nederlandse en Belgische spelers afgelopen week indruk gemaakt. Bert Stevens won het grootste toernooi aller tijden en mocht maar liefst $ 2,7 miljoen bijschrijven op zijn bankrekening. Jans “Graftekkel” Arends sleepte ruim vier ton binnen in het WCOOP Main Event, terwijl Gilles Simon een prachtige titel behaalde bij de WCOOP op PokerStars.

Maar niet alleen online waren de Nederlandse en Belgische pokerspelers succesvol. Een groep spelers reisde af naar Malta voor het PartyPoker MILLIONS Festival Malta, waar onder andere een € 3.000 Main Event op het programma stond. Helaas wisten ze geen noemenswaardige prestaties neer te zetten, terwijl Mario Trattou uit Groot-Brittannië het event won en € 93.000 mee naar huis nam.

Een ander evenement dat plaatsvond tijdens het festival was de € 5.300 Hydra Entertainment High Roller. Dit toernooi had 44 deelnemers, waarvan er uiteindelijk zes in het geld zouden komen. Bart Lybaert, Teun Mulder en Michel Molenaar schoven aan bij de finaletafel en wisten allemaal in het geld te eindigen, met een gegarandeerde prijs van minimaal € 14.784.

Leo Margets eindigde uiteindelijk op de zesde plaats en ontving het bedrag van € 14.784. Farid Jattin werd vijfde en verdiende € 17.952. Kort daarna moest Teun Mulder genoegen nemen met de vierde plaats en een prijs van € 24.288. Nadat Kamil Sokol het brons pakte voor € 31.680, streden Bart Lybaert en Michel Molenaar om de overwinning. Uiteindelijk was het Lybaert die als winnaar uit de bus kwam en de hoofdprijs van € 72.864 in ontvangst mocht nemen. Molenaar eindigde als tweede en ontving een bedrag van € 49.632.

Het was een succesvolle week voor Nederlandse en Belgische pokerspelers, zowel online als offline. Met grote overwinningen en mooie prijzen hebben ze laten zien dat ze tot de top behoren in de pokerscene.