Politie zoekt Georgische verdachte die landgenoot doodstak na pokerevenement in Utrecht

Politie zoekt Georgische verdachte die landgenoot doodstak na pokerevenement in Utrecht

Op dinsdagavond heeft er een tragisch incident plaatsgevonden in een hotel in Utrecht. Een 32-jarige man uit Georgië is daarbij doodgestoken door zijn 28-jarige landgenoot Tornike Manvelidze. De steekpartij vond vermoedelijk plaats na een pokerevenement, waarbij de situatie uit de hand liep.

Het slachtoffer werd rond 18:10 uur zwaargewond aangetroffen in het hotel Moxy Utrecht aan de Helling. Ondanks reanimatiepogingen is hij later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft laten weten dat de verdachte zijn landgenoot meerdere keren heeft gestoken met een steekvoorwerp.

Het is nog onduidelijk waar het pokerevenement precies heeft plaatsgevonden. Hoewel er in Nederland geen pokerevenementen in hotels worden gehouden, lijkt het erop dat de twee mannen daar aanwezig waren. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat dit nog niet bevestigd is.

Na het incident is de verdachte gevlucht uit het hotel. De politie is momenteel op zoek naar hem en heeft zelfs een foto van hem verspreid. Hij wordt internationaal gezocht en wordt als vluchtgevaarlijk beschouwd. De politie waarschuwt iedereen om de verdachte niet zelf te benaderen.

De politie roept getuigen en mensen met informatie over de zaak op om zich te melden. De verdachte wordt beschreven als een man met een licht getinte huidskleur, niet erg lang, slank postuur, bruin haar, bruine ogen en een donkere baard. Ten tijde van het incident droeg hij donkere of zwarte kleding.

Mocht u weten waar de verdachte zich bevindt of andere informatie hebben, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Indien u de verdachte Tornike Manvelidze ziet, wordt u dringend verzocht om hem niet zelf te benaderen, maar direct de politie te bellen op 112.

Het is een tragisch incident dat heeft plaatsgevonden en de politie doet er alles aan om de verdachte zo snel mogelijk te vinden. Het onderzoek naar de precieze toedracht van het incident is nog gaande.