Pragmatic Play Slots Toernooi met € 50.000 prijzenpot bij 711 (25 september tot en met 3 oktober)

Pragmatic Play Slots Toernooi met € 50.000 prijzenpot bij 711 (25 september tot en met 3 oktober)

Deze week staat er opnieuw een bepaalde provider in de schijnwerpers bij 711.nl. Daardoor kun jij als speler volop genieten van de Pragmatic Play spellen. Speel tot en met 3 oktober op de leukste gokkasten van deze provider tijdens het Pragmatic Play Slots Toernooi. Alleen dan maak je kans op een van de 500 prijzen uit een totale prijzenpot van € 50.000!

Bij 711 weten ze wel hoe ze een slots toernooi moeten organiseren en graag verbinden ze er een provider van populaire gokkasten aan. Pragmatic Play is zo’n provider, vooral bekend van gokkasten als Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, Wolf Gold en meer. Niet voor niets wonnen deze online gokkasten aan populariteit de afgelopen jaren. Dus profiteer van dit 711 slots toernooi en maak kans op de mooiste geldprijzen door op de leukste gokkasten te spelen. Dat daar dan ook nog eens geen rondspeelvoorwaarden aan verbonden zijn, maakt dit gokkasten toernooi alleen nog maar aantrekkelijker.

Het Pragmatic Play Slots Toernooi is eenvoudig om aan deel te nemen. Je hebt alleen een echt geld account bij 711 nodig. Zodra je ingelogd bent, open je de promotiepagina of een van de geselecteerde gokkasten. Terwijl je op deze gokkasten speelt, ontvang je voor elke €1 winst 1 punt. Hoe meer winsten je behaalt, hoe meer punten je verzamelt en hoe hoger je op de leaderboard komt te staan.

Alle behaalde punten tussen maandag 25 september 00:00 uur en dinsdag 3 oktober 23:59 uur tellen mee voor het toernooi. Het doel is om bij de beste 500 spelers te belanden. Als dit lukt, ontvang je op 4 oktober een cash prijs en een deel van de €50.000 prijzenpot die aan het Pragmatic Play Slots Toernooi is verbonden. De hoofdprijs is maar liefst €10.000!

Om deel te nemen aan het slots toernooi bij 711.nl moet je inloggen op je account bij 711. Alleen spelers met een geldig spelersaccount kunnen aan dit toernooi deelnemen. Daarnaast moet je 24 jaar of ouder zijn, zoals wettelijk geregeld.

Je kunt direct op de geselecteerde online gokkasten spelen zonder je aan te melden voor het toernooi. Er is ook geen minimale inzet vereist. Speel dus zoals je zelf wilt op de volgende Pragmatic Play gokkasten: Big Bash Splash, Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Sugar Rush, Congo Cash, Big Bass Bonanza, Wolf Gold, Madame Destiny Megaways, Mustang Gold, The Dog House Megaways, Buffalo King Megaways, Muertos Multiplier Megaways, 5 Lions Gold, Rainbow Reels, Gold Oasis, 8 Golden Dragon Challenge, Fortunes of the Aztec, Frozen Tropics en Book of Tut Megaways.

Tijdens het spelen op deze gokkasten verdien je punten voor het leaderboard. Voor elke €1 die je wint, ontvang je 1 punt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe groter de kans dat je bij de beste 500 spelers eindigt en een deel van de €50.000 prijzenpot wint.

Het Pragmatic Play Slots Toernooi loopt van maandag 25 september 00:00 uur tot en met dinsdag 3 oktober 23:59 uur. Aanmelden voor deze slots promotie is niet nodig, je neemt automatisch deel als je 24 jaar of ouder bent en op een van de geselecteerde Pragmatic Play gokkasten speelt.

Er is een prijzenpot van €50.000 te verdelen onder de 500 spelers die de meeste punten behalen. De hoofdprijs bedraagt €10.000. Als je een geldprijs wint, kun je deze direct laten uitbetalen of inzetten op het gehele assortiment casino spellen