Red Tiger Toernooi bij ComeOn van 11 tot en met 17 september

Red Tiger Toernooi bij ComeOn van 11 tot en met 17 september

Altijd al eens de spellen van Red Tiger willen uitproberen? Deze week biedt ComeOn je de perfecte mogelijkheid tijdens het Red Tiger Toernooi. Daarbij staan de steeds meer populaire online gokkasten van deze provider volop in de schijnwerpers. Tijdens dit online casino toernooi geeft ComeOn een totale prijzenpot van € 4.000 weg. Deze worden verdeeld onder 50 gelukkige winnaars met een hoofdprijs van maar liefst € 1.200.

Red Tiger is een bekende naam in de online gokwereld en staat bekend om zijn innovatieve en spannende gokkasten. Het bedrijf werd in 2019 overgenomen door NetEnt, maar in 2020 werd NetEnt op zijn beurt overgenomen door Evolution Gaming. Hierdoor werden de Red Tiger gokkasten onderdeel van Evolution Gaming, wat de populariteit van deze spellen alleen maar verder heeft vergroot.

ComeOn heeft ook oog voor de kwaliteit van de Red Tiger gokkasten en heeft een selectie van deze spellen gekozen voor het Red Tiger Toernooi. Naast bekende titels zoals Gonzo’s Quest Megaways en Piggy Riches Megaways, zijn er ook andere spellen geselecteerd om je deze week mee te vermaken en waarmee je tegelijkertijd kans maakt op mooie prijzen.

Om deel te nemen aan het Red Tiger Toernooi moet je jezelf aanmelden bij ComeOn en vervolgens op “Opt-in” klikken zodra je een van de geselecteerde Red Tiger gokkasten opent. Jouw inzetten op deze spellen tellen dan automatisch mee voor het leaderboard. Het is de win-to-bet verhouding die bepaalt hoe hoog je op het leaderboard komt te staan. Deze verhouding wordt berekend door je gewonnen bedrag te delen door de inzet.

Alle inzetten van € 0,50 of hoger op de geselecteerde Red Tiger gokkasten tellen mee voor het leaderboard. Het is ook belangrijk dat je ouder bent dan 24 jaar, een geldig account hebt bij ComeOn en niet uitgesloten bent van bonussen.

In totaal worden er 50 geldprijzen verdeeld onder de winnaars, met een hoofdprijs van € 1.200. Als je in de prijzen valt, ontvang je deze binnen 72 uur en moet je de prijs binnen 30 dagen claimen, anders vervalt deze.

Het Red Tiger Toernooi loopt van maandag 11 september 12:00 uur tot en met zondag 17 september 23:59 uur. Gedurende deze periode speel je met minimaal €0,50 op de Red Tiger gokkasten om kans te maken op een plek in de top 50 en een mooie geldprijs.

Dus als je altijd al eens de spellen van Red Tiger hebt willen uitproberen en tegelijkertijd kans wilt maken op mooie prijzen, is dit je kans. Meld je aan bij ComeOn en doe mee aan het Red Tiger Toernooi. Veel succes en plezier!