Tombola organiseert Iedereen Wint actie van 11 tot en met 21 augustus

Tombola organiseert Iedereen Wint actie van 11 tot en met 21 augustus

Tombola, de grootste bingo site van Nederland, vindt het belangrijk dat het geluk alle spelers weleens treft. Daarom hebben ze de Iedereen Wint actie bedacht, waarbij alle spelers gegarandeerd zijn van winst. Als je meespeelt, win je gegarandeerd €1, met kans op €2 of €5. Aanmelden voor deze actie is volledig gratis en kan tot en met 21 augustus.

Als je al een account hebt bij tombola, of jezelf voor 21 augustus aanmeldt, win je gegarandeerd €1 op 21 augustus. Het is wel noodzakelijk om je aan te melden en alleen spelers met een Tombola-account kunnen meespelen. Maar lees nog even verder als je wilt weten hoe je kans maakt op €2 of €5.

Het geluksgetal speelt een grote rol in de Iedereen Wint actie bij tombola. Door jezelf aan te melden, win je gegarandeerd €1. Maar met jouw geluksgetal maak je op 21 augustus kans op een hogere geldprijs.

Op 21 augustus zal er een livestream trekking plaatsvinden in de speciale OneTime bingo studio. Tijdens deze trekking maak je kans op het winnen van €2 of zelfs €5, zonder ook maar een eurocent in te leggen.

Bij je aanmelding voor de Iedereen Wint actie geef je tombola jouw geluksgetal door. Als jouw geluksnummer vervolgens wordt getrokken tijdens de OneTime bingo op 21 augustus, win je €5. Als jouw geluksgetal niet wordt getrokken, maar slechts 1 of 2 nummers afzit van het getrokken geluksgetal, win je €2. Bijvoorbeeld, als het getrokken geluksgetal 21 is en jouw geluksgetal is 23, win je alsnog €2. Ook de getallen 19, 20 en 22 winnen €2. Spelers met geluksgetallen van 18 of lager of 24 of hoger winnen €1.

Om mee te doen aan deze actie zijn er een aantal stappen die je moet volgen:

1. Zorg ervoor dat je een account hebt bij tombola. Alleen spelers ouder dan 18 jaar kunnen een account aanmaken, maar de online bingo promoties zijn alleen geldig voor spelers van 24 jaar of ouder. Een account aanmaken is eenvoudig en kan snel gedaan worden zolang je in Nederland woont en de juiste gegevens bij de hand hebt.

2. Maak een eerste storting in je account. Nadat je bent ingelogd, ga je naar de optie “storten”. Zodra er geld in je account is gestort, kun je profiteren van de bingo spellen en de bijbehorende tombola promoties.

3. Ga naar de promotiepagina van tombola. Op deze speciale pagina vind je alle informatie over de aankomende online bingo promotie en kun je je gratis aanmelden.

4. Meld je aan voor de promotie. Om een gegarandeerde bingo prijs te winnen, moet je je aanmelden voor de actie. Dit kan gratis gedaan worden.

5. Kies je geluksnummer. Vergeet niet om je geluksnummer door te geven, zodat je kans maakt op €2 of zelfs €5.

6. Kijk naar de OneBingo livestream. Je hebt tot en met 21 augustus 17:00 uur de tijd om je gratis aan te melden. Daarna sluit de tombola Iedereen Wint actie. Tussen 20:00 uur en 22:00 uur zal de OneTime Bingo livestream plaatsvinden. Als je direct wilt weten of je gewonnen hebt, kun je de livestream live volgen via de link op de promotiepagina.

Naast de Iedereen Wint actie werkt tombola nauw samen met OneTime. Op 21 augustus vindt ook de Diamonds are Forever Bingo plaats, waarbij je kans maakt op een Full House van €400 en er drie prijzen van €2.000 worden weggegeven. OneTime weet altijd van elk bingo event een feestje te maken, dus het belooft gegarandeerd gezellig te worden