Arsenal wint Londense derby tegen Chelsea – Bet van de Week (42)

Arsenal wint Londense derby tegen Chelsea - Bet van de Week (42)

Na de interlandperiode staat er dit weekend weer een vol programma te wachten in alle (inter)nationale voetbalcompetities. Dit keer gaat de aandacht uit naar de Premier League in Engeland, waar zaterdag een aantal schitterende wedstrijden gepland staan. Voor de Bet van de Week (42) kijkt de redactie naar de Londense derby tussen Chelsea en Arsenal op Stamford Bridge.

Chelsea en Arsenal zijn twee van de grootste clubs in Londen en deze derby is altijd een beladen wedstrijd. Beide teams hebben een rijke geschiedenis en hebben in het verleden veel successen behaald. Dit seizoen zijn ze echter wisselvallig gestart en staan ze niet bovenaan in de Premier League.

Chelsea staat momenteel op de elfde plaats in de competitie, na twee opeenvolgende overwinningen voor de interlandperiode. De ploeg van manager Thomas Tuchel heeft echter nog niet de vorm kunnen vinden die ze vorig seizoen hadden, toen ze de Champions League wonnen. Chelsea zal er alles aan doen om weer in de top van de competitie te komen en een overwinning op Arsenal zou daarbij helpen.

Arsenal daarentegen staat op de tweede plaats in de Premier League, na een overwinning op Manchester City in hun laatste competitiewedstrijd. De ploeg van manager Mikel Arteta heeft dit seizoen nog niet verloren in de competitie en zal vol vertrouwen naar Stamford Bridge afreizen. Arsenal wil graag de gedeelde koppositie met rivaal Tottenham Hotspur behouden en zal erop gebrand zijn om te winnen van Chelsea.

De redactie van CasinoNieuws heeft gekozen voor een overwinning van Arsenal in deze wedstrijd. Arsenal is dit seizoen nog ongeslagen en heeft laten zien dat ze in staat zijn om grote teams te verslaan. De ploeg krijgt een quotering van 2,25 met vroege uitbetaling bij bet365. Dit betekent dat als je €10 inzet op een overwinning van Arsenal, je €22,50 terugkrijgt als ze daadwerkelijk winnen.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen Chelsea en Arsenal. Beide teams zullen er alles aan doen om te winnen en de drie punten binnen te halen. Wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt, zal zaterdagavond blijken op Stamford Bridge.