Derde plaats voor Duco ten Haven ($ 168.317) en overwinning voor Mario Mosboeck

Derde plaats voor Duco ten Haven ($ 168.317) en overwinning voor Mario Mosboeck

GGPoker heeft weer een succesvol toernooi achter de rug met de GGMillion$ High Rollers. Duco ten Haven wist een knappe derde plaats te behalen en mocht maar liefst $ 168.317 mee naar huis nemen. Het toernooi had een buy-in van $ 10.300 en trok in totaal 127 spelers aan, wat resulteerde in een prijzenpot van $ 1,27 miljoen.

Ten Haven begon het toernooi goed door al snel af te rekenen met Pavel Plesuv, die op de achtste plaats eindigde. Met pocket koningen flopte Ten Haven een full house tegen de aas-acht van Plesuv. Johannes Straver had helaas minder geluk en moest genoegen nemen met de zevende plaats voor $ 62.610. Hij verloor met pocket vieren van de pocket azen van Fabrice Touil.

Ten Haven wist daarna Fausto Tantillo uit te schakelen met pocket tienen tegen aas-koning en ook Touil moest het veld ruimen op de vijfde plaats. Ivan Luca kon Ten Haven niet stoppen en werd uitgeschakeld met pocket tienen tegen aas-acht. Ten Haven had op dat moment de chiplead, maar kon daarna geen pot meer winnen.

Mario Mosboeck wist uiteindelijk het toernooi te winnen door met een full house te winnen van een lagere full house. Hij ontving hiervoor een mooie prijs van $ 275.977. Ramiro Petrone eindigde op de tweede plaats voor $ 215.527.

GGPoker heeft de afgelopen tijd veel succesvolle toernooien georganiseerd, waaronder de WSOP Online en de WCOOP op PokerStars. Veel spelers hebben hun aandacht verlegd naar het live pokercircuit, maar Ten Haven en Straver kozen ervoor om door te gaan met de toernooien op GGPoker. Deze keuze bleek zeker niet verkeerd te zijn, gezien de mooie resultaten die zij hebben behaald.

GGPoker blijft dus een populaire keuze voor veel pokerspelers, zowel online als live. Met regelmatig grote toernooien en een breed scala aan cashgames en sit & go’s, is er voor ieder wat wils. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer Nederlandse spelers de virtuele tafels van GGPoker verkiezen boven de live toernooien.