Het speelschema van WSOP Paradise is aangekondigd voor de periode van 3 tot 14 december 2023.

Het speelschema van WSOP Paradise is aangekondigd voor de periode van 3 tot 14 december 2023.

Op de voorlaatste dag van de 2023 World Series of Poker (WSOP) kondigde de organisatie een nieuwe toernooiserie aan genaamd WSOP Paradise. Dit evenement zal plaatsvinden van 3 tot en met 14 december 2023 op het Atlantis Paradise Island op de Bahama’s. De WSOP Paradise wordt georganiseerd in samenwerking met GGPoker, een bekende online pokerroom.

De aankondiging van de WSOP Paradise kwam vlak voor de ontknoping van het Main Event van de 2023 WSOP, dat gewonnen werd door Daniel Weinman. De organisatie wilde het momentum van deze recordbrekende editie voortzetten en besloot daarom om de WSOP Paradise toe te voegen aan de pokerkalender.

Tijdens de WSOP Paradise zullen er vijftien braceletevents plaatsvinden met in totaal $50 miljoen aan gegarandeerde prijzen. Het hoogtepunt van het evenement is het $5.000 Main Event met een gegarandeerde prijzenpot van $15 miljoen. Daarnaast zijn er ook speciale toernooien voor High Rollers, waaronder een $100.000-event, een $50.000-event, twee Pot-Limit Omaha-events en een $25.000 GGMILLION$-event.

Ty Stewart, SVP & uitvoerend directeur van de WSOP, reageerde enthousiast op het speelschema van de WSOP Paradise. Hij noemde het een onvergetelijke nieuwe winterserie en keek uit naar de eerste Main Event kampioen die gekroond zal worden op Atlantis Paradise Island.

Ook GGPoker, de online pokerroom die samenwerkt met de WSOP voor dit evenement, is erg enthousiast. Ze hebben beloofd om minimaal 1.000 spelers naar de WSOP Paradise te sturen. Binnenkort zal er meer informatie bekend worden gemaakt over online satellites en promoties.

De aankondiging van de WSOP Paradise heeft echter ook voor wat ophef gezorgd, omdat het evenement conflicteert met twee andere grote toernooiseries die begin december op de internationale pokerkalender staan. Zo kondigde de World Poker Tour (WPT) eerder dit jaar al een nieuwe editie aan van het WPT World Championship in Las Vegas, en staat de European Poker Tour (EPT) in Praag gepland.

Desondanks zijn veel spelers en fans enthousiast over de WSOP Paradise en kijken ze uit naar een geweldige pokerervaring op het prachtige Atlantis Paradise Island.