Pragmatic Play organiseert een €10.000 Free Spins Toernooi van 23 oktober tot en met 1 november

Pragmatic Play organiseert een €10.000 Free Spins Toernooi van 23 oktober tot en met 1 november

Dankzij het Free Spins Toernooi bij Jacks.nl deze week, maak je elke dag kans op gratis spins voor de beste Pragmatic Play gokkasten. Dit toernooi biedt spelers de mogelijkheid om op de beste Pragmatic Play gokkasten te spelen en kans te maken op fantastische prijzen.

Het toernooi is toegankelijk voor alle spelers van 24 jaar en ouder. Om deel te nemen, moet je jezelf inschrijven via de promotiepagina op Jacks.nl. Vervolgens dien je minimaal 20 spins te spelen met een inzet van minimaal €0,20 om je te kwalificeren. Deze spins moeten worden gespeeld op de geselecteerde Pragmatic Play gokkasten.

Elke dag wordt er een nieuwe ronde gespeeld en de spelers met de hoogste multiplier aan het einde van elke dag ontvangen €2 aan free spins voor de Pragmatic Play gokkast van die dag. Het doel is dus om de hoogst mogelijke multiplier te behalen in een enkele ronde op een van de geselecteerde gokkasten. Bijvoorbeeld, als je €1 inzet en €10 wint, heb je een multiplier van 10x.

Het Free Spins Toernooi loopt tien dagen lang, tot en met 1 november 2023. Elke dag is er een nieuw toernooi en aan het einde van elke dag worden de top 500 spelers beloond met €2 aan free spins. De multiplier wordt dan weer op 0 gezet en spelers kunnen de volgende dag opnieuw meespelen.

Jacks.nl geeft dagelijks €1.000 aan free spins weg, verdeeld onder de beste 500 spelers van de dag. Elke speler ontvangt €2 aan free spins, wat neerkomt op 10 free spins met een waarde van €0,20 voor de Pragmatic Play gokkast van die dag.

Om deel te nemen aan het Free Spins Toernooi bij Jacks.nl, dien je de volgende stappen te volgen:

1. Log in bij Jacks of registreer een nieuw account als je er nog geen hebt.

2. Ga naar de promotiepagina op Jacks.nl en zoek naar het “€10.000 Pragmatic Play Free Spins Toernooi”.

3. Klik op “Inschrijven” om jezelf in te schrijven voor het toernooi.

4. Speel minimaal 20 spins met een inzet van minimaal €0,20 op de geselecteerde Pragmatic Play gokkasten.

5. Probeer de hoogst mogelijke multiplier te behalen in een enkele ronde op een van de geselecteerde gokkasten.

6. Aan het einde van elke dag worden de top 500 spelers beloond met €2 aan free spins voor de Pragmatic Play gokkast van die dag.

Let op: alleen spins die zijn gespeeld nadat je je hebt ingeschreven voor het toernooi tellen mee voor het leaderboard. Het toernooi loopt tot en met 1 november 23:59 uur.

Doe mee aan het Free Spins Toernooi bij Jacks.nl en maak elke dag kans op gratis spins voor de beste Pragmatic Play gokkasten. Speel mee, behaal de hoogste multiplier en win fantastische prijzen!