PSV streeft naar deelname aan de Champions League om revanche te nemen tegen Rangers

PSV streeft naar deelname aan de Champions League om revanche te nemen tegen Rangers

PSV is het nieuwe seizoen fantastisch begonnen met de Johan Cruijff Schaal, klinkende zeges tegen Sturm Graz, en twee overwinningen in de Eredivisie. De echte kroon op de start van het seizoen moet echter woensdag in Eindhoven worden gezet in de finale van de play-offs voor Champions League. In deze preview vind je de laatste informatie en enkele tips wanneer je wilt wedden op PSV – Rangers.

PSV nam eind vorig seizoen afscheid van trainer Ruud van Nistelrooij, die in de zomer is vervanger door Peter Bosz. Het Bosz-tijdperk in Eindhoven is uitstekend begonnen met een 0-1 overwinning op Feyenoord, wat de club de Johan Cruijff Schaal opleverde. Daarna is moeiteloos afgerekend met Sturm Graz in de voorronde van de Champions League.

Tussendoor wist het in de Eredivisie ook goed te beginnen door overwinningen op FC Utrecht en Vitesse. Vorige week ging PSV op bezoek bij Rangers voor de heenwedstrijd in de play-offs van de Champions League. De Eindhovenaren hadden het beste van het spel, maar toch eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Hunkering naar Champions League

Het is inmiddels vier jaar geleden dat PSV actief was in de Champions League, en sindsdien hunkert de club ernaar om weer op het hoogste podium te mogen spelen. In dat jaar eindigde PSV al vroegtijdig in de groepsfase na uitschakeling tegen Internazionale, Tottenham Hotspur, en FC Barcelona.

Drie jaar geleden was FC Basel te sterk in de play-offs, terwijl een jaar later Benfica de Eindhovenaren in rouw dompelde. Vorig jaar was het opvallend genoeg ook Rangers dat PSV trof in de laatste kwalificatieronde voor de Champions League.

Toen eindigde de heenwedstrijd in Glasgow ook in een 2-2 gelijkspel. In de thuiswedstrijd speelde PSV vol angst, wat uiteindelijk resulteerde in een pijnlijke nederlaag. Na geblunder achterin zorgde Antonio Colak voor de 0-1, een doelpunt dat PSV niet meer teboven kwam. De klap in Eindhoven was gigantisch, want de uitgelegen mogelijkheid ging zo aan de neus voorbij.

Revanchegevoelens in Eindhoven

In Eindhoven zullen woensdagavond om 21:00 uur de nodige revanchegevoelens spelen als het opnieuw tegen Rangers zal strijden om het felbegeerde Champions League-ticket. In de heenwedstrijd domineerde de ploeg van Peter Bosz de wedstrijd, maar persoonlijke fouten zorgden alsnog voor een pijnlijk resultaat.

Door doelpunten van Luuk de Jong en Ibrahim Sangaré, die de fout in ging bij de 1-0, eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Door het vertoonde spelbeeld lijken de Eindhovenaren opnieuw favoriet voor de return, maar PSV zal wel een les moeten trekken uit de wedstrijd van een jaar geleden.

PSV zal met een nagenoeg fitte selectie aantreden tegen Rangers, al is de beschikbaarheid van Olivier Boscagli nog een vraagteken. PSV staat op moment van schrijven ook op het punt om Hirving Lozano terug te halen naar Eindhoven, maar hij zal zeker nog niet meedoen.

Wedden op PSV – Rangers

Mede door de heenwedstrijd en het feit dat ze thuis spelen is PSV bij de bookmakers de grote favoriet om zich te plaatsen voor de Champions League. Ondanks het resultaat van vorig jaar staat PSV bij Jacks.nl op 1,54 terwijl een overwinning van Rangers je 6x je geld kan opleveren bij bet365. Wil je de laatste quoteringen weten, kijk dan in onze oddsvergelijker die hierboven staat.

De bookmakers verwachten ook een do