Resultaten WSOP Online: Duco ten Haven eindigt als zeventiende in GGMillion$ High Rollers, Hu wint side event

Resultaten WSOP Online: Duco ten Haven eindigt als zeventiende in GGMillion$ High Rollers, Hu wint side event

Naast de spannende tweede dag van het $ 5.000 WSOP Online Main Event stond maandag ook het vervolg van de $ 10.300 GGMillion$ High Rollers op het programma bij GGPoker. Nederlandse spelers Duco ten Haven en Tom Vogelsang maakten een diepe run, maar misten helaas de finaletafel. Gelijktijdig wist David “asiaan” Hu een van de side events te winnen en een mooi geldbedrag binnen te slepen.

Op dinsdagavond zal de ontknoping plaatsvinden van het $ 5.000 WSOP Online Main Event, waarbij Bert Stevens momenteel de chipleader is. Ook de Nederlandse speler Erik Bakker heeft een uitstekende uitgangspositie, aangezien hij als tweede in chips aan de finale begint. Tegelijkertijd werd ook de tweede dag van Event #33, de $ 10.300 GGMillion$ High Rollers, gespeeld met een totale prijzenpot van maar liefst elf miljoen dollar.

Op Dag 2 van dit prestigieuze toernooi keerden 149 spelers terug, die allemaal plaatsnamen aan de virtuele tafels van GGPoker. Helaas kwam er al snel een einde aan het toernooi voor Johannes Straver, Brian Kamphorst en Pieter Aerts, die allen een mincash van $ 21.072 ontvingen. Ook Jans Arends slaagde er niet in om de finaletafel te bereiken. Tom Vogelsang had nog hoop, maar eindigde uiteindelijk op de 25e plaats voor een bedrag van $ 63.539. Niet veel later strandde Duco ten Haven op de zeventiende plaats, waarbij hij met $ 74.413 de beste Nederlander in het toernooi was. Vanavond zal de ontknoping plaatsvinden met bekende namen als David Yan, Roman Hrabec, Timothy Adams en Simon Mattsson. Zij zullen strijden om de hoofdprijs van ruim $ 1,5 miljoen.

Naast zijn prestatie in het WSOP Online Main Event wist David Hu ook nog succes te behalen in een van de side events. Hij eindigde uiteindelijk op de 113e plaats in het Main Event, wat hem een bedrag van $ 39.962 opleverde. Echter, Hu kon met tevredenheid terugkijken op zijn avond, omdat hij ook het WSOP Online: $ 250 Main Event wist te winnen. In totaal namen 891 spelers deel aan dit event, en Hu versloeg uiteindelijk “MarseilleBB” in de heads-up om een geldbedrag van $ 28.332 te winnen.

Het belooft een spannende avond te worden met de ontknoping van het $ 5.000 WSOP Online Main Event en de voortzetting van de $ 10.300 GGMillion$ High Rollers. Nederlandse spelers hebben laten zien dat ze tot de top behoren en we kijken uit naar wie er uiteindelijk met de hoofdprijzen vandoor zal gaan.