Winnaar van de Micro-editie van de GGPoker Nederland Jubileum Serie is “ORIGAMI_SHARK” met een prijs van $1.598.

Winnaar van de Micro-editie van de GGPoker Nederland Jubileum Serie is "ORIGAMI_SHARK" met een prijs van $1.598.

GGPoker Nederland Jubileum Serie – Een Overzicht van de Verschillende Weken

De GGPoker Nederland Jubileum Serie is een spannend pokertoernooi dat plaatsvindt in Nederland. Het toernooi bestaat uit drie verschillende weken, namelijk de Low Week, Medium Week en High Week. Elke week heeft zijn eigen unieke kenmerken en prijzenpotten, waardoor spelers van verschillende niveaus kunnen deelnemen aan het toernooi.

De Low Week begint op maandag 9 oktober en biedt spelers met een kleinere bankroll de kans om deel te nemen aan het toernooi. Het toernooi begint met een Satellite naar Low Dag 1A, waar spelers kunnen strijden om een $55 seat te winnen. Om 20:00 uur vindt het eerste evenement van de Low Week plaats, namelijk de GGPoker Nederland Jubileum Serie – Low – 1A met een buy-in van $20 en een gegarandeerde prijzenpot van $40.000. Om 21:00 uur is er opnieuw een Satellite naar Low Dag 1B, waar spelers kunnen strijden om een $55 seat te winnen.

De Medium Week begint op maandag 16 oktober en is bedoeld voor spelers met een gemiddelde bankroll. Net als de Low Week begint de Medium Week met een Satellite naar Medium Dag 1A, waar spelers kunnen strijden om een $105 seat te winnen. Het eerste evenement van de Medium Week is de GGPoker Nederland Jubileum Serie – Medium – 1A, dat plaatsvindt om 20:00 uur met een buy-in van $80 en een gegarandeerde prijzenpot van $50.000. Net als in de Low Week zijn er ook Satellites naar Medium Dag 1B, C, D en E beschikbaar.

De High Week begint op maandag 23 oktober en is bedoeld voor ervaren spelers met een grotere bankroll. De week begint met een Satellite naar High Dag 1A, waar spelers kunnen strijden om een $202 seat te winnen. Het eerste evenement van de High Week is de GGPoker Nederland Jubileum Serie – High – 1A, dat plaatsvindt om 20:00 uur met een buy-in van $250 en een gegarandeerde prijzenpot van $50.000. Net als in de voorgaande weken zijn er ook Satellites naar High Dag 1B, C, D en E beschikbaar.

Elke week wordt afgesloten met een Last Chance evenement, waar spelers die nog geen seat hebben kunnen proberen om zich alsnog te kwalificeren voor de finaledag. De finaledag van elke week heeft een gegarandeerde prijzenpot van $50.000 en biedt spelers de kans om grote geldprijzen te winnen.

Of je nu een beginnende speler bent met een kleinere bankroll of een ervaren speler met een grotere bankroll, de GGPoker Nederland Jubileum Serie biedt voor elk wat wils. Met verschillende weken en evenementen is er genoeg actie en spanning voor iedereen. Dus pak je pokerchips en doe mee aan dit spannende toernooi!