Curaçaose minister Silvania organiseert eigen kansspelbeurs in samenwerking met SiGMA

Curaçaose minister Silvania organiseert eigen kansspelbeurs in samenwerking met SiGMA

De Curaçaose minister van Financiën, Javier Silvania, organiseert binnenkort een eigen evenement op Curaçao in samenwerking met SiGMA. Het evenement genaamd ‘Minister of Finance in association with SiGMA’ zal plaatsvinden van 25 tot 27 september op het eiland. Op de eerste dag van het evenement zal tevens het Curaçao Invitational Poker toernooi van de World Poker Tour worden gespeeld.

Tijdens een seminar op het eiland maakte minister Silvania bekend dat SiGMA voor het eerst een kansspelevenement zal organiseren op Curaçao. De samenwerking met de minister van Financiën heeft als doel om internationale partijen en lokale ondernemers met elkaar te verbinden. Het evenement zal de mogelijkheid bieden voor inwoners van Curaçao om deel te nemen aan de internationale gokmarkt, een industrie met een waarde van $128 miljard.

Het evenement wordt gesponsord door verschillende bedrijven, waaronder Ecorpp Management, EM Group, Girasol, impaya en paybrokers. Ook Sigma ADR en het Ministerie van Financiën zelf staan als sponsor genoteerd. Kaartjes voor het evenement zijn te koop via de officiële websites en kosten €50 of €150. Voor affiliates is de beurs gratis toegankelijk. Het evenement zal plaatsvinden in het Curaçao Marriott Beach Resort.

Naast minister Silvania zal ook Aideen Shortt, CEO van Lilywhite Consulting, spreken tijdens het evenement. Shortt heeft ervaring in de online marketing en heeft onder andere gewerkt bij Flutter UK & Ireland en Sky Betting & Gaming.

Tegelijkertijd met het evenement zal ook de World Poker Tour naar Curaçao komen. Op 25 september wordt het Curaçao Invitational Poker toernooi gehouden. Spelers kunnen zich kwalificeren voor het toernooi via online satellites en qualifiers in Curaçaos eigen pokerroom. Het toernooi zal worden opgenomen en uitgezonden over de hele wereld.

Minister Silvania is verheugd om zowel SiGMA als de World Poker Tour te verwelkomen op Curaçao. Hij ziet het als een kans voor de lokale gemeenschap om deel te nemen aan het toernooi en de opwinding van het evenement uit de eerste hand te ervaren.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CasinoNieuws.nl, een website die affiliate-links gebruikt voor aanbieders van online kansspelen.