GGPoker en WSOP hebben de WSOP Online 2023 aangekondigd, die zal plaatsvinden van 20 augustus tot 2 oktober.

GGPoker en WSOP hebben de WSOP Online 2023 aangekondigd, die zal plaatsvinden van 20 augustus tot 2 oktober.

De World Series of Poker (WSOP) is een van de meest prestigieuze pokertoernooien ter wereld. Elk jaar komen duizenden spelers uit verschillende landen naar Las Vegas om deel te nemen aan dit evenement. Dit jaar vond de WSOP plaats van 20 augustus tot en met 2 oktober, met als hoogtepunt het $5.000 WSOP Online Main Event.

Het WSOP Online Main Event was een van de meest populaire toernooien van de serie. Met een gegarandeerde prijzenpot van $25 miljoen trok het spelers van over de hele wereld aan. Het toernooi had tientallen openingsdagen, waarbij spelers de kans kregen om zich te kwalificeren voor Dag 2. Op maandag 25 september kwamen alle overgebleven spelers terug voor de volgende fase van het toernooi.

Naast het Main Event waren er nog 32 andere bracelet events op het programma. Deze events varieerden in buy-in en spelvariant, waardoor er voor iedere speler wel iets interessants te vinden was. Enkele opvallende events waren het Gladiators of Poker Opener met een gegarandeerde prijzenpot van $2,5 miljoen, het Ladies No-Limit Hold’em Championship en het Millionaire Maker in Paradise met een gegarandeerde prijzenpot van $5 miljoen.

Naast de WSOP Online vond ook de WSOP Paradise plaats op de Bahama’s. Dit nieuwe toernooi werd aangekondigd tijdens de laatste dagen van de WSOP in Las Vegas. De WSOP Paradise zal plaatsvinden van 3 tot en met 14 december 2023 en belooft een spectaculair evenement te worden.

Het winnen van een WSOP bracelet is de droom van elke pokerspeler. Het is een teken van erkenning en succes in de pokerwereld. Dit jaar wist Daniel Weinman het grootste WSOP Main Event aller tijden te winnen voor maar liefst $12,1 miljoen. Zijn overwinning zal de geschiedenis ingaan als een van de meest opmerkelijke prestaties in de pokerwereld.

De WSOP blijft elk jaar groeien en evolueren. Met de toevoeging van online toernooien en nieuwe locaties zoals de Bahama’s, biedt de WSOP spelers over de hele wereld de mogelijkheid om deel te nemen aan dit prestigieuze evenement. Of je nu een ervaren professional bent of een beginnende speler, de WSOP heeft voor iedereen iets te bieden.