Isaac Haxton leidt de finaletafel van SHRB: Pot-Limit Omaha

Isaac Haxton leidt de finaletafel van SHRB: Pot-Limit Omaha

Isaac Haxton is een professionele pokerspeler die onlangs de Super High Roller Bowl VIII heeft gewonnen, goed voor een prijs van $ 2,7 miljoen. Nu staat hij opnieuw in de schijnwerpers, want hij begint als chipleader aan de finaletafel van de Super High Roller Bowl: Pot-Limit Omaha. Als hij wint, kan hij bijna $ 1,3 miljoen toevoegen aan zijn al indrukwekkende prijzengeld.

In oktober behaalde Haxton al een groot succes door de Super High Roller Bowl VIII te winnen, met een buy-in van $ 300.000. Dit was zijn tweede overwinning in de SHRB en hij verdiende er $ 2,7 miljoen mee. Hierdoor komt zijn totale prijzengeld voor dit jaar op bijna dertien miljoen dollar.

Deze week is Haxton terug in de PokerGO Studio in het ARIA Resort & Casino voor een nieuwe editie van de Super High Roller Bowl. Dit keer is het een Pot-Limit Omaha toernooi met een buy-in van $ 100.000. In totaal deden er 38 spelers mee, wat resulteerde in een totale prijzenpot van $ 3,8 miljoen.

De prijzenpot wordt verdeeld over de laatste zeven spelers, maar op Dag 2 kwamen er nog zeventien spelers in actie. Helaas wisten bekende namen als Chris Brewer, Brian Rast en Laszlo Bujtas geen cash te verdienen. Ook spelers als Alex Foxen, Andriy Lyubovetskiy en Ben Tollerene haalden de finaletafel niet. Uiteindelijk was het Daniel Negreanu die als laatste speler zonder prijs naar huis moest. Hij verloor met een set zessen van een hogere set boeren en kreeg geen hulp van de turn en river.

Net als in de Super High Roller Bowl VIII wist Haxton zich als chipleader naar de finaletafel te spelen. Hij zal het opnemen tegen onder andere Chino Rheem en Isaac Kempton. De spelers zijn verzekerd van een prijs van $ 152.000, maar spelen nog voor de hoofdprijs van $ 1.292.000.

Het belooft een spannende finale te worden en Haxton heeft al bewezen dat hij in topvorm is. We zullen zien of hij zijn succes kan herhalen en nog meer geld aan zijn al indrukwekkende prijzengeld kan toevoegen.