Kans op 50 keer je inleg bij een overwinning van Feyenoord tegen Celtic

Kans op 50 keer je inleg bij een overwinning van Feyenoord tegen Celtic

Dinsdag gaat het nieuwe seizoen van de Champions League van start en voor het eerst sinds lange tijd doen er twee Nederlandse clubs mee aan het hoofdtoernooi. Feyenoord opent het miljoenenbal dinsdag met een thuiswedstrijd in De Kuip tegen Celtic. In deze preview vind je de laatste informatie en enkele tips wanneer je wil wedden op Feyenoord – Celtic.

Vorig seizoen kroonde Feyenoord zich tot kampioen van Nederland door de Eredivisie te winnen met zeven punten voorsprong op PSV. Door het kampioenschap kwalificeerde de Rotterdamse club zich ook direct voor de groepsfase van de Champions League.

Eerder deze maand koppelde de loting Feyenoord aan Celtic, Atlético Madrid en SS Lazio. Voor de ploeg van Arne Slot is het een loting met potentie, waarbij kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League niet onrealistisch is.

Om dat te bewerkstelligen zal Feyenoord vooral in eigen huis optimaal moeten presteren, te beginnen met de thuiswedstrijd tegen Celtic van dinsdagavond.

Feyenoord begon het nieuwe seizoen dramatisch met een nederlaag in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV en een 0-0 gelijkspel in De Kuip tegen Fortuna Sittard. Een week later pakte het ternauwernood een punt tegen stadsgenoot Sparta Rotterdam, waardoor het na twee wedstrijden al vier verliespunten had.

Trainer Slot lijkt zijn ideale formatie inmiddels steeds meer gevonden te hebben. Almere City kreeg met 6-1 op zijn broek, terwijl op bezoek bij FC Utrecht met 1-5 gewonnen werd. Afgelopen weekend scoorde Feyenoord opnieuw zes keer in de gewonnen thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. De ploeg begint dan ook vol vertrouwen aan de eerste Champions League-wedstrijd tegen Celtic.

In die wedstrijd moeten de Rotterdammers het wel doen zonder topspits Santiago Giménez. Hij kreeg in de laatste Europa League-wedstrijd van vorig seizoen een rode kaart en is voor twee Europese wedstrijden geschorst. Ook de nieuwe spits Ayase Ueda ontbreekt, nadat hij geblesseerd terugkwam van de interlandperiode.

Slot zal hierdoor een nieuwe voorhoede moeten formeren, met spelers die normaal gesproken niet als spits fungeren.

Feyenoord krijgt bezoek van Celtic, iets wat vooral gevoelens zal opwekken bij de oudere Feyenoord-supporters. In 1970 kroonde Feyenoord zich tot winnaar van de Champions League, destijds nog Europa Cup I, door Celtic in de finale te verslaan.

Bij Celtic is succescoach Brendan Rodgers terug, nadat Angelos Postecoglou deze zomer een transfer maakte naar Tottenham Hotspurs. De ploeg van Rodgers is in de Schotse competitie verder gegaan met het domineren. In vijf wedstrijden wist het vier keer te winnen en een keer gelijk te spelen. Een van de zeges was een overwinning in The Old Firm, op bezoek bij aartsrivaal Rangers.

In de wedstrijd tegen Feyenoord moet Celtic het doen zonder verdedigers Stephen Welsh, Naik Nawrocki en Cameron Carter-Vickes.

Bij de bookmakers is Feyenoord de grote favoriet bij haar terugkeer in de Champions League, na een afwezigheid van zes jaar. Een overwinning van Feyenoord levert je bij Unibet 1,62x je geld op, terwijl een zege van Celtic op 5,70 staat bij Circus.nl.

Nieuwe spelers van TOTO kunnen een nog mooiere quotering krijgen voor een overwinning van Feyenoord. Spelers die nu een account aanmaken, de bonus activeren en een storting van minimaal € 5 doen, kunnen € 1 inzetten op een Odds Boost van 50x je inleg bij een overwinning van Feyenoord. Deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.

V