Noa Lang maakt Eindhoven heet voor 2,5 keer je inzet tijdens PSV – Sturm Graz

Noa Lang maakt Eindhoven heet voor 2,5 keer je inzet tijdens PSV - Sturm Graz

Dinsdag begint de weg voor PSV naar een plek in de felbegeerde Champions League, inclusief de vele miljoenen die daarbij komen kijken. De eerste horde die PSV moet nemen is het Oostenrijkse Sturm Graz, dat vorig jaar zeven punten achter de kampioen Red Bull Salzburg op de tweede plek eindigde. In deze preview vind je de laatste informatie en enkele tips wanneer je wilt wedden op PSV – Sturm Graz.

Het is al enkele jaren geleden dat PSV zich wist te kwalificeren voor de Champions League. In het seizoen 2018/2019 werd PSV voor het laatst uitgeschakeld in de voorronde door BATE Borisov. De jaren daarop lukte het PSV steeds niet om het felbegeerde ticket te bemachtigen. Dit jaar hoopt PSV onder leiding van trainer Bosz wel succes te behalen.

Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal liet PSV al zien dat ze snel wennen aan de speelstijl van Bosz. Met snel druk zetten en aanvallend spel wist PSV landskampioen Feyenoord te verslaan. De grote man van de wedstrijd was Joey Veerman, die heer en meester was op het middenveld. Na deze overwinning worden er geen mutaties verwacht in de basisopstelling van PSV tegen Sturm Graz.

Sturm Graz gaat het tweeluik in zonder Emanuel Emegha, die voor een recordbedrag van €13 miljoen verkocht is aan Strasbourg. De opvolger voor Emegha is de negentienjarige spits Szymon Wlodarczyk. Sturm Graz heeft ook enkele huurspelers binnen de selectie, waaronder de Nederlandse keeper Kjell Scherpen.

Sturm Graz heeft geen goede statistieken tegen Nederlandse clubs. In Europees verband wist de ploeg slechts twee keer te winnen van een Nederlandse club, beide keren tegen Feyenoord. PSV en Sturm Graz zijn elkaar ook al eerder tegengekomen in de Europa League, waarbij PSV beide wedstrijden won.

Als er puur naar de kwaliteiten gekeken wordt, is PSV de grote favoriet bij de bookmakers. De statistieken uit het verleden spreken ook in het voordeel van PSV. Bij Jacks.nl krijg je op het moment van schrijven de beste odds voor een overwinning van PSV. Wanneer PSV in eigen huis wint, krijg je 1,43 keer je inleg terug.

Bij vorige ontmoetingen tussen PSV en Sturm Graz wist PSV steeds in beide helften te scoren. Als PSV dat weer doet, krijg je bij Unibet 2,02 keer je inzet terug. Noa Lang is de nieuwe blikvanger bij PSV en kan een goede kanshebber zijn om te scoren tijdens de wedstrijd. Bij bet365 krijg je 2,50 keer je inleg terug als hij weet te scoren.

Wedden op PSV – Sturm Graz kan ook met speciale weddenschappen. Bij Unibet kun je bijvoorbeeld wedden op een doelpunt van Szymon Wlodarczyk, waarbij je 4,75 keer je inzet kunt winnen. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder biedt Unibet ook een Super Odd aan, waarbij je 50 keer je inzet kunt winnen als PSV wint.

Kortom, PSV is de grote favoriet in het tweeluik tegen Sturm Graz. Met de aanvallende speelstijl van Bosz en de kwaliteiten van spelers zoals Noa Lang, heeft PSV goede kansen om de eerste horde richting de Champions League te nemen.