Spelers Hallaert, Refos, Lybaert & Simon met aanzienlijke chips naar Dag 3 van Main Event op EPT Cyprus

Spelers Hallaert, Refos, Lybaert & Simon met aanzienlijke chips naar Dag 3 van Main Event op EPT Cyprus

Op woensdag vond de tweede dag plaats van het $ 5.300 Main Event bij de PokerStars European Poker Tour (EPT) Cyprus. Er waren in totaal drie Belgen en zeven Nederlanders die de dag wisten door te komen. Onder hen bevonden zich Kenny Hallaert, Raoul Refos, Bart Lybaert, Gilles Simon en Teun Mulder, die allemaal met grote stacks aan Dag 3 van het EPT Main Event in Cyprus zullen beginnen.

Het $ 5.300 Main Event van de PokerStars EPT Cyprus is momenteel het belangrijkste evenement waar de meeste aandacht naar uitgaat. Voorafgaand aan de start van de tweede dag werd de registratie gesloten en het totale aantal deelnemers bedroeg 1.320 spelers. Honderden spelers mochten nog in actie komen, met als eerste doel het bereiken van het geld.

Helaas moesten spelers zoals Sven Stok, Joris Ruijs, David Hu, Roelof Pepping, Tom Vogelsang, Nick van Bemmel, Alexander van der Swaluw en Firoz Mangroe vroegtijdig afscheid nemen. Zij wisten zich niet te verzekeren van een mincash. De overige Nederlandse en Belgische spelers haalden wel het geld en wisten vervolgens ook allemaal de dag door te komen.

Kenny Hallaert eindigde met de beste stack en sloot af als elfde in chips met 509.000 chips. Hij begint de volgende dag met ruim honderd big blinds. Ook Raoul Refos en Bart Lybaert staan er goed voor met respectievelijk 470.000 en 420.000 chips.

Gilles Simon, die de afgelopen weken mooie resultaten behaalde in online toernooien, heeft ook een mooie uitgangspositie. Hij eindigde de dag met 388.000 chips en zit daarmee boven het gemiddelde van 255.484 chips. Hetzelfde geldt voor Teun Mulder (376.000), die al twee prachtige cashes behaalde in de $ 25.000 NL Hold’em I en $ 50.000 Super High Roller in Cyprus.

Aksel Aygun is de laatste speler met een bovengemiddelde stack die terug mag komen op Dag 3. Kees van Brugge (200.000) en Floyd Rosner (195.000) hebben met respectievelijk 40 en 39 big blinds ook nog genoeg speelruimte. Michel Molenaar (103.000) en Pascal Vos (78.000) hopen op een snelle dubbel op Dag 3.

Kenny Hallaert gaat met een grote stack naar Dag 3 van de EPT Cyprus en heeft dus een goede kans om ver te komen in het toernooi. We zullen zien hoe het verder gaat en welke spelers zich uiteindelijk weten te plaatsen voor de finaletafel.